Totaal-concept in realistisch
oefenen.

De kracht van een veilige, realistische oefensituatie zit in een goede voorbereiding. Ons team van deskundigen uit het werkveld bepaalt daarom altijd eerst samen met jou de te behalen oefendoelen. Daarnaast kijken we naar aanvullende expertises die nodig zijn om een optimaal rendement uit de training te halen. We vullen onze trainingen aan met passende scenario’s, ensceneringsmaterialen, oefenobjecten, waarnemers én evaluaties. Tevens leveren wij alle benodigde Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV) voor realistisch tegenspel op maat.

Zo toetsen wij ieder individu binnen de organisatie. Het individu is immers de belangrijkste schakel in de gehele crisisorganisatie. Daarom zetten we individuele leerdoelen centraal in het leerproces van jouw organisatie. 

Of het nu gaat om tabletop-, mono-, of multidisciplinaire oefeningen, 2-Rescue heeft de totaaloplossing in huis.