REOB

Als REOB (Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen) gecertificeerd bedrijf regelen wij dat je risico- en sanctievrij blijft met goedgekeurde blusmiddelen. Zo houd jij je hoofd koel wanneer je voor hete vuren komt te staan. Al ons onderhoud wordt natuurlijk uitgevoerd volgens de geldende NEN-norm. Zo garanderen we de kwaliteit en veiligheid van ons onderhoud. Naast de materiƫle zaken als blussers, CO2-melders en verbandmiddelen, leveren we ook de controle en vervanging van noodverlichting en vluchtwegbeveiliging. En daar stopt het niet:

  • Advisering brandveiligheid;
  • Montage & controle kleine blusmiddelen;
  • Controle & aanschaf AED;
  • Afwerking brandwerende scheidingen;
  • Scope-keuringen van elektrische installaties.

Wil jij je liever bezighouden met jouw passie? Dan bieden we speciaal voor jou een totaalpakket aan.

Wij houden bij wanneer jouw materialen gekeurd moeten worden en maken ze direct in orde.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan