RI&E

Met de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) van 2-Rescue bekijken we samen alle potentiële risico’s voor de veiligheid van jouw organisatie. Je wilt natuurlijk niet dat één verkeerd aangesloten kabel voor een brand zorgt, of dat je er pas tijdens een evacuatie achter komt dat één van je medewerkers slechtziend is. Na deze inventarisatie optimaliseren we jullie ontruimingsplannen, zodat het voor je personeel duidelijk is wat zij moeten doen in een noodsituatie. Ook de huidige ontruimingsplattegronden nemen we hierin mee. Vervolgens evalueren we samen over de geïnventariseerde risico’s en zetten we vervolgstappen om deze te verkleinen. Aan het einde van onze RI&E krijg jij een werkbaar plan in handen, waarin onder andere de volgende zaken beschreven zijn:

  • Geïnventariseerde risico’s;
  • Opbouw van de BHV;
  • Belboom bij noodsituaties;
  • Gevolgde trainingen & oefeningen;
  • Ontruimingsplattegronden;
  • Risicoverkleinende handelingen.

Word jij liever totaal ontzorgd? Dan is ons Safety Abonnement perfect voor jou!

Liever direct aan de slag?

Meld je aan