http://Twee%20EHBO'ers%20bij%20de%20training%20Basisopleiding%20&%20Herhaling%20EHBO%20van%202-Rescue

VCA-opleidingen

Opdrachtgevers vereisen van bedrijven in de industrie en bouwsector steeds vaker een VCA-certificering. Deze gecertificeerde bedrijven geven aan dat ze veilig werken en streven naar minder ongevallen op de werkvloer. Niet-gecertificeerde bedrijven krijgen steeds minder opdrachten. Om als bedrijf in aanmerking te komen dienen alle operationele medewerkers een Basisveiligheid VCA-diploma (B-VCA) te behalen. Tevens dienen alle leidinggevende in het bezit te zijn van een VOL-VCA certificaat. Zij bekleden immers een voorbeeldfunctie binnen uw organisatie. Met deze certificering heeft men voldoende kennis van veiligheidsmanagement en kan men medewerkers motiveren om werkzaamheden op een veilige wijze uit te laten voeren.

Onze B-VCA opleiding:

De VCA opleiding is bedoeld voor alle operationele medewerkers van bedrijven in de industrie en bouwsector. De opleiding duurt 16 klokuren (2 dagen) en wordt afgesloten met een meerkeuze-examen.
De deelnemer dient te beschikken over voldoende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Verder is er geen vooropleiding vereist. Het studiemateriaal zit bij de opleiding inbegrepen en verdere zelfstudie is niet vereist. Indien de cursus niet succesvol wordt afgesloten, zal in overleg met de kandidaat of opdrachtgever een nieuwe datum worden afgesproken om alsnog het certificaat te behalen. Eventuele extra kosten zullen op nacalculatie worden gefactureerd.

Onze basis VOL-VCA opleiding:

Tijdens de opleiding leer je hoe je medewerkers kunt motiveren en stimuleren om werkzaamheden veilig uit te voeren, waarmee je een veilige en gezonde werkomgeving creƫert. De opleiding duurt 16 klokuren (2 dagen) en wordt afgesloten met een meerkeuze-examen. De deelnemer dient in het bezit te zijn van een VCA-basis diploma en beschikken over voldoende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Het studiemateriaal zit bij de opleiding inbegrepen en verdere zelfstudie is niet vereist. Indien de cursus niet succesvol wordt afgesloten, zal in overleg met de kandidaat of opdrachtgever een nieuwe datum worden afgesproken om alsnog het certificaat te behalen. Eventuele extra kosten zullen op nacalculatie worden gefactureerd.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan