Veiligheidstrainingen en opleidingen.

Je hoeft geen brandweerman of ambulancebroeder te zijn om een hulpverlener te zijn. Sterker nog: je wilt eigenlijk voorkomen dat een slachtoffer daar terecht komt. En laat dat nu net zijn wat wij je kunnen leren. Of je nu wilt leren hoe je levensreddend kunt handelen om heel Nederland veiliger te maken, of wilt leren hoe je jouw organisatie het beste beschermt tegen risico’s; 2-Rescue heeft de totaaloplossing al in huis.

Zo bieden we EHBO en BHV-trainingen, maar ook een Regeling Onderhoud Erkenning Blusmiddelen (REOB) service voor de controle van alle blusmiddelen, en een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Na onze trainingen toetsen we de kennis die je hebt vergaard bij onze lessen, waarbij we ook samenwerkingen tussen verschillende hulpdiensten aangaan. Want wat nu als de vlam wél in de pan slaat? Hieronder kun je meer lezen over deze services en je zelfs direct aanmelden. 

Word jij liever totaal ontzorgd? Dan is ons Safety Abonnement perfect voor jou!