http://Het%20team%20van%202-Rescue

Team up 2-Rescue

2-Rescue zoekt enthousiaste mensen, die zo nu en dan mee kunnen spelen bij realistische trainingen voor professionele hulpdiensten!

Wil jij ons helpen om Nederland iedere dag veiliger te maken? Dan kun je bij ons aan de bak. Je wordt ingezet bij oefeningen voor brandweer, politie, ambulance en meer! Hierbij help jij het gevoel over te brengen dat past bij de calamiteit. Misschien ben je wel heel erg geschrokken, of verdrietig? Of misschien wil jij vooral graag anderen helpen?

Met onze realistische trainingen willen we een weerspiegeling neerzetten van de maatschappij – precies zoals hij is. Daarom ben je bij ons altijd welkom – precies zoals je bent. Wij leren de hulpverleners omgaan met alle soorten mens, dus ook met jou! Help ons en ontdek de wereld van de hulpverlener.