http://ZiROP%20oefening%20van%202-Rescue%20met%20twee%20Acteurs%20Fysieke%20Veilighed

ZiROP

Ziekenhuizen zijn wettelijk verplicht zich voor te bereiden op rampen en grootschalige ongevallen. Daarom heeft elk ziekenhuis een Ziekenhuis Rampen Opvangplan (ZiROP). Wij bieden jou een training die het ZiROP toetst.

We bespreken van tevoren welke oefendoelen er te behalen vallen en kijken welke specifieke afdelingen er getoetst moeten worden. Zijn daar speciale expertises bij nodig? Dan bieden wij bijvoorbeeld ook hechtbare huid. Samen bespreken we of er eventueel nog een voorafgaande training benodigd is, waarin ETS letsels extra kunnen worden beoefend.

Hiervoor bieden onze Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV) de oplossing. Naast Acteurs Grimeren & Ensceneren, Acteurs Communicatief Tegenspel en Acteurs Risicovolle Inzetten, bieden wij onder anderen anderstaligen, blinde personen of zelfs amputees.

Op basis van de gestelde oefendoelen, leveren wij draaiboeken, waarin de rol van de AFV’ers, het scenario en protocollen beschreven staan. Maar wij gaan nog verder dan dat: 2-Rescue verzorgt ook oefenstaf, waarnemers, MSBO’ers, een additioneel scenario voorafgaand aan de training én de evaluatie. Kortom 2-Rescue zorgt niet alleen voor jouw training, maar ook voor jou.

Jouw training aankleden met realistische oefenobjecten en speciale trainingspanden?

Liever direct aan de slag?

Meld je aan