http://Een%20Acteur%20Fysieke%20Veiligheid%20van%202-Rescue%20bij%20een%20onaangekondigde%20ontruimingsoefening%20voor%20de%20BHV

Aanvullende ontruimingsoefeningen

Om alle opgedane kennis bij de BHV-opleidingen te toetsen, kunnen wij ondersteunen met ontruimingsoefeningen. Zo toetsen we de aangeleerde kennis ook in de praktijk. Dit doen we in drie verschillende fases. 

Fase 1: Table-top 

Op locatie, samen met de BHV-ers, houden we een papieren ontruimingsoefening. Hierbij worden de besproken procedures beoefend. Hierna houden we een gezamenlijke evaluatie met alle betrokken BHV’ers en medewerkers. Hier komt een evaluatieverslag uit voort, met aanbevelingen waar je direct mee aan de slag kan.

Fase 2: Aangekondigde oefening

Voorafgaand aan deze ontruimingsoefening kondigen we ons bezoek aan. We houden dan een bespreking met de betrokken BHV’ers. Hierbij ondersteunen we in de opzet, begeleiding en evaluatie. Zo verzorgen wij het complete draaiboek, lichten we van te voren de meldkamer van de hulpdiensten in en houden we de regie over de uitvoering en evaluatie. Hier komt een evaluatieverslag uit voort, met aanbevelingen waar je direct mee aan de slag kan. Bij deze ontruimingsoefening leveren wij ook een Acteur Fysieke Veiligheid (AFV).

Fase 3: Onaangekondigde oefening

In deze laatste fase gebeurt er plotsklaps een ongeval, zonder dat deze ontruimingsoefening is aangekondigd. De ultieme toets voor iedere BHV’er! Hierbij ondersteunen we in de opzet, begeleiding en evaluatie. Zo verzorgen wij het complete draaiboek, lichten we van te voren de meldkamer van de hulpdiensten in en houden we de regie over de uitvoering en evaluatie. Hier komt een evaluatieverslag uit voort, met aanbevelingen waar je direct mee aan de slag kan. Bij deze ontruimingsoefening leveren wij ook een Acteur Fysieke Veiligheid (AFV).

Liever direct aan de slag?

Meld je aan