http://Een%20BHV'er%20tijdens%20het%20onderdeel%20brandbestrijding%20van%20de%20opleiding%20bedrijfshulpverlening%20(BHV)%20van%202-Rescue

Basisopleiding & Herhaling BHV

Met onze basisopleiding Bedrijfshulpverlening (BHV) zorgen we ervoor dat jij jouw organisatie veilig houdt. Zo leren we je spoedeisende én niet-spoedeisende hulp verlenen, hoe je een brand veilig te lijf gaat en behandelen we alle leerpunten van communicatie & ontruiming. Deze basisopleiding duurt 16 uur, verdeeld over 2 hele dagen. En die dagen? Die plannen we natuurlijk in overleg in. Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen. Je hebt hiervoor geen vooropleiding nodig. Het lesboek krijg je van ons en wanneer je slaagt heb je je certificaat BHV in de pocket.

Met onze herhaling BHV zorgen we ervoor dat jouw kennis altijd up-to-date is, volgens de meest recente richtlijnen. Deze herhaling duurt 8 uur. Binnen één dag sta je dus weer je mannetje in een noodsituatie. Wij zorgen ervoor dat je buiten deze uren geen zelfstudie meer hoeft te doen. Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen. Je hebt voor deelname aan deze opleiding een geldig BHV-diploma nodig.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan