http://Twee%20kinderen%20als%20acteurs%20bij%20de%20training%20eerste%20hulp%20aan%20kinderen%20(EHAK)%20van%202-Rescue

Basisopleiding & Herhaling EHAK

Met onze basisopleiding EHAK (Eerste Hulp Aan Kinderen) zorgen we ervoor dat je kinderen van alle leeftijden op de juiste manier kunt helpen in levensbedreigende situaties. Een baby kun je bijvoorbeeld geen buikstoten geven bij verslikking. Daarom is deze opleiding specifiek gericht op de handelingen die je moet aanpassen bij EHBO, wanneer je met kinderen te maken hebt. Deze opleiding duurt 8 uur. Deze uren kun je verdelen over één dag of twee dagdelen. Net wat jou het beste uitkomt! Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen. Tijdens de opleiding zullen er (kind)acteurs worden ingezet om de lessen zo realistisch mogelijk te maken. Het studiemateriaal voor deze cursus wordt verzorgd door 2-Rescue en zelfstudie is niet benodigd. Indien de cursus niet succesvol wordt afgesloten, zal in overleg met de kandidaat of opdrachtgever een nieuwe datum worden afgesproken om alsnog het certificaat te behalen. Eventuele extra kosten zullen op nacalculatie worden gefactureerd.

Na het volgen van de cursus EHAK heb je de zekerheid dat je weet wat je moet doen bij ongelukken en houd je het hoofd koel als er professionele hulp geregeld moet worden. Je ontvangt na het examen het NIKTA ISO 17024 persoonscertificaat ‘Acute Zorg bij Kinderen’. Volgens de Wet Kinderopvang kun je dit certificaat ook nog eens laten registreren bij de GGD, bijvoorbeeld als je gastouder bent.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan