http://Twee%20EHBO'ers%20bij%20de%20training%20Basisopleiding%20&%20Herhaling%20EHBO%20van%202-Rescue

Basisopleiding & Herhaling EHBO

Met onze basisopleiding EHBO zorgen we ervoor dat jij écht het verschil kan maken in levensbedreigende situaties. Deze opleiding biedt meer diepgang dan de module ‘Levensreddend Handelen’ van de normale BHV opleiding. Deze basisopleiding duurt 24 uur, verdeeld over 6 dagdelen. En die dagdelen? Die plannen we natuurlijk in overleg in. Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen. Je hebt hiervoor geen vooropleiding nodig.

Met onze herhaling EHBO zorgen we ervoor dat jouw kennis altijd up-to-date is, volgens de meest recente richtlijnen. Deze herhaling duurt 14 uur, verdeeld over het hele jaar. Iedere les duurt ca. 2 uur. Wij zorgen ervoor dat je buiten deze uren geen zelfstudie meer hoeft te doen. En de lessen? Die plannen we natuurlijk in overleg in. Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen. Je hebt voor deelname aan deze opleiding een geldig EHBO-diploma nodig.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan