http://Twee%20EHBO'ers%20bij%20de%20training%20Basisopleiding%20&%20Herhaling%20EHBO%20van%202-Rescue

Basisopleiding & Herhaling EHBO

Met onze basisopleiding EHBO zorgen we ervoor dat jij écht het verschil kan maken in levensbedreigende situaties. Deze opleiding biedt meer diepgang dan de module ‘Levensreddend Handelen’ van de normale BHV opleiding. Deze basisopleiding duurt 24 uur, verdeeld over 6 dagdelen. En die dagdelen? Die plannen we natuurlijk in overleg in. Deze training vindt plaats in ons oefenpand in Eindhoven. Je hebt hiervoor geen vooropleiding nodig. Wel dienen deelnemers de Nederlandse of Engelse taal voldoende te beheersen. Het studiemateriaal voor deze cursus wordt verzorgd door 2-Rescue. Indien de cursus niet succesvol wordt afgesloten, zal in overleg met de kandidaat of opdrachtgever een nieuwe datum worden afgesproken om alsnog het certificaat te behalen. Eventuele extra kosten zullen op nacalculatie worden gefactureerd.

Opleidingsverloop:

  • 4 dagdelen les
  • 1 dagdeel examentraining
  • 1 dagdeel examen

Examen:
Het examen wordt afgenomen door onze eigen examinatoren conform de ERF richtlijnen, of door de examinatoren van het Oranje Kruis wanneer het examen conforme het oranje kruis wordt afgelegd.

Met onze herhalingsopleiding EHBO zorgen we ervoor dat jouw kennis altijd up-to-date is, volgens de meest recente richtlijnen. Deze herhaling duurt 14 uur, verdeeld over het hele jaar. Iedere les duurt minimaal 2 uur. Wij zorgen ervoor dat je buiten deze uren geen zelfstudie meer hoeft te doen. En de lessen? Die plannen we natuurlijk in overleg in. Deze opleiding vindt plaats in ons oefenpand in Eindhoven. Je hebt voor deelname aan deze opleiding een geldig EHBO-diploma nodig. Daarnaast dienen deelnemers de Nederlandse of Engelse taal voldoende te beheersen. Het studiemateriaal voor deze cursus wordt verzorgd door 2-Rescue. Indien de cursus niet succesvol wordt afgesloten, zal in overleg met de kandidaat of opdrachtgever een nieuwe datum worden afgesproken om alsnog het certificaat te behalen. Eventuele extra kosten zullen op nacalculatie worden gefactureerd.

Examen:
Het examen wordt door de docent afgenomen door middel van het toetsen van de benodigde competenties volgens de criteria van de EFR of van het Oranje Kruis.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan