http://De%20uitreiking%20van%20het%20certificaat%20HBHV%20na%20de%20opleiding%20hoofd%20bedrijfshulpverlening%20van%202-Rescue

Basisopleiding & Herhaling Hoofd BHV

Met onze basisopleiding Hoofd Bedrijfshulpverlening (HBHV) zorgen we ervoor dat jij jouw team veilig houdt. Deze opleiding is speciaal ontworpen voor organisaties van meer dan 50 medewerkers, om leiding te kunnen geven aan en beleid te kunnen maken voor jouw BHV-organisatie. Zo verfrissen we je kennis van de wet- en regelgeving, leren we je alles over de taken en eisen omtrent BHV en het ARBO-beleid, bespreken én oefenen we verschillende casussen, en komen ook eigen ervaringen aan bod. Je leert namelijk het meest van ervaring, geloven wij. Voor deze opleiding heb je de basisopleiding BHV nodig.

Deze basisopleiding HBHV duurt 16 uur, verdeeld over 2 hele dagen. Daarna wordt er een examendag ingepland van 8 uur. Tussen de opleiding en het examen heb je 10 weken de tijd om een stappenplan op te zetten voor jouw BHV. Hier is ongeveer 60 uur zelfstudie voor nodig. Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen. Je hebt hiervoor een certificaat BHV nodig. Het lesboek krijg je van ons en wanneer jouw BHV-plan wordt goedgekeurd mag je deelnemen aan het examen Coördinator/HBHV. Dit examen bestaat uit een theoretisch deel met open vragen en een mondelinge verdediging van jouw BHV-plan. En daarna? Daarna heb je je certificaat Coördinator/HBHV in de pocket!

Met onze herhaling HBHV zorgen we ervoor dat jouw kennis altijd up-to-date is, volgens de meest recente richtlijnen. Deze herhaling duurt 8 uur per jaar. Binnen één dag sta je dus weer je mannetje in een noodsituatie. Wij zorgen ervoor dat je buiten deze uren geen zelfstudie meer hoeft te doen. Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen. Je hebt voor deelname aan deze opleiding een geldig BHV-diploma en het certificaat Coördinator/HBHV nodig.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan