Basisopleiding & Herhaling LPLHB

Met onze opleidingen Landelijk Protocol Levensreddend Handelen Brandweer (LPLHB) zorgen wij ervoor dat alle vakspecifieke kennis van protocollen & handelingen beoefend en getoetst wordt. Zoals: de ABCDE, de HOLK, de Rautek-greep, het aanleggen van een tourniquet of chest-seal, BLS & het gebruik van de AED, én de overdracht naar ambulancepersoneel volgens een SITRAP en SBAR. Dit doen we natuurlijk volgens de laatste richtlijnen van het Nationaal Instituut Publieke Veiligheid (NIPV). Deze opleiding duurt 4 uur. Met één dagdeel ben je dus weer helemaal op de hoogte. Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen. Het studiemateriaal voor deze cursus wordt verzorgd door 2-Rescue en zelfstudie is niet benodigd. Indien de cursus niet succesvol wordt afgesloten, zal in overleg met de kandidaat of opdrachtgever een nieuwe datum worden afgesproken om alsnog het certificaat te behalen. Eventuele extra kosten zullen op nacalculatie worden gefactureerd.

Onze opleidingen ondersteunen we met de inzet van Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV). Deze acteur voegt de menselijke factor toe, die je mist in een puur theoretische opleiding. Onze AFV’ers kennen de protocollen die getoetst worden en kan hierdoor realistisch reageren op het handelen van de cursist. De AFV’er communiceert hierin op natuurgetrouwe wijze. Het is aan jou om hierop te anticiperen. Dus, ben je klaar voor een opleiding die een échte belevenis is?

Ga direct aan de slag

Meld je aan