http://Twee%20cursisten%20van%20de%20opleiding%20Ploegleider%20BHV%20en%20een%20Acteur%20Fysieke%20Veiligheid%20(AFV)%20bij%20de%20opleiding%20tot%20Ploegleider%20van%202-Rescue

Basisopleiding & Herhaling Ploegleider BHV

Met onze basisopleiding Ploegleider Bedrijfshulpverlening (BHV) zorgen we ervoor dat jij jouw werkvloer veilig houdt. Deze opleiding is speciaal ontworpen voor organisaties van tussen de 10 en 50 medewerkers, om leiding te kunnen geven aan en beleid te kunnen maken voor jouw BHV-organisatie. Zo verfrissen we jouw kennis van de wet- en regelgeving, leren we je alles over de taken en eisen omtrent het takenpakket van de Ploegleider BHV en het ARBO-beleid, bespreken én oefenen we verschillende scenario’s, en komen ook praktijkinzetten aan bod. Je leert namelijk het meest van ervaring, geloven wij.

Deze basisopleiding tot Ploegleider duurt 16 uur, verdeeld over 2 hele dagen. Daarbuiten is er geen zelfstudie meer nodig. Op de tweede dag wordt het examen afgenomen, bestaand uit een theorie- en een praktijkonderdeel. Het praktijkonderdeel bestaat hierbij uit een onderdeel voorbereiding, een onderdeel uitvoer en een onderdeel evaluatie bij een praktijkinzet. Voor deelname aan deze opleiding heb je een geldig BHV-diploma nodig. Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen.

Met onze herhaling Ploegleider zorgen we ervoor dat jouw kennis altijd up-to-date is, volgens de meest recente richtlijnen. Deze herhaling duurt 8 uur per jaar. Binnen één dag sta je dus weer je mannetje in een noodsituatie. Wij zorgen ervoor dat je buiten deze uren geen zelfstudie meer hoeft te doen. Je bent altijd welkom in ons oefenpand in Eindhoven, maar we bieden ook de optie om op locatie te trainen. Je hebt voor deelname aan deze opleiding een geldig BHV-diploma en het certificaat Ploegleider.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan