Decontaminatie oefeningen

Er is een gevaarlijke stof vrijgekomen op Eindhoven Centraal. Een grote groep mensen begint met hoesten en krijgt last van prikkende ogen. Met wie ga je samenwerken om zo’n incident zo klein en overzichtelijk mogelijk te houden? Hoe zorg je er voor dat deze groep mensen zo snel mogelijk op een goede manier ontkleed en ontsmet wordt? En, hoe ga je om met mensen die extra zorg nodig hebben? Wij bieden je een training waarin al deze aspecten mooi samenkomen, om zo jouw oefendoelen te behalen.

Onze Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV) vullen deze training aan. Op basis van de gestelde oefendoelen, leveren wij draaiboeken, waarin de rol van de AFV’ers, het scenario en protocollen beschreven staan. Ook verzorgt 2-Rescue oefenstaf, waarnemers, een scenario én de evaluatie. Naast onze Acteurs Grimeren & Ensceneren, Acteurs Communicatief Tegenspel en Acteurs Risicovolle Inzetten, bieden wij ook trainers aan die beschikken over de kennis van de aan- en uitkleed procedures en alle decontaminatieprotocollen. De gouden combinatie voor jouw training!

Jouw training aankleden met realistische oefenobjecten en speciale trainingspanden?

Liever direct aan de slag?

Meld je aan