http://Een%20Acteur%20Fysieke%20Veiligheid%20van%202-Rescue%20met%20twee%20brandweermannen%20bij%20een%20training%20Grof%20en%20Extreem%20Geweld

GEG-trainingen

De wereld verandert in hoog tempo, helaas ook op het gebied van grof en extreem geweld. Door deze (inter)nationale ontwikkeling besteden we in onze speciale trainingen Grof en Extreem Geweld (GEG) extra aandacht aan de risico’s die hierbij komen kijken. Ook leren we je zo veilig mogelijk optreden binnen de kaders. Wij bieden jou een training die past bij de gestelde oefendoelen. Zo geven we hulpverleners het vertrouwen in hun handelen tijdens zo’n risicovolle inzet.

Hierbij komen onze Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV) om de hoek kijken. Naast Acteurs Grimeren & Ensceneren, Acteurs Communicatief Tegenspel en Acteurs Risicovolle Inzetten, bieden wij ook amputees aan, acteurs die professioneel getraind zijn tot Tango of specialisten die hun certificaat Pyrotechniek hebben behaald.

Op basis van de gestelde oefendoelen, leveren wij draaiboeken aan. Hierin staat de rol van de AFV’ers, het scenario en protocollen beschreven. Maar wij gaan nog verder dan dat: 2-Rescue verzorgt ook oefenstaf, waarnemers, een scenario én de evaluatie. Zo vormen we samen een training die écht aansluit op de behoeften van jouw team.

Jouw training aankleden met realistische oefenobjecten en speciale trainingspanden?

Liever direct aan de slag?

Meld je aan