http://Acteurs%20Fysieke%20Veiligheid%20van%202-Rescue%20bij%20een%20GGB-training

GGB-trainingen

Er is een grootschalig incident gebeurd waarbij meerdere slachtoffers betrokken zijn geraakt. De Grootschalige Geneeskundige Bijstand (GGB) zorgt ervoor dat het verzamelen, verzorgen en afvoeren van deze grote aantallen slachtoffers naar ziekenhuizen goed georganiseerd en gefaciliteerd verloopt. Zo krijgt elk slachtoffer zo snel mogelijk de benodigde medische zorg. Maar hoe zorg je er nu voor dat dit in samenwerking met andere disciplines ook daadwerkelijk op de juiste manier gebeurd? Wij bieden dé training om de GGB-procedures te toetsen op een leerzame en leuke manier!

Hiervoor bieden onze Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV) de uitkomst. Naast Acteurs Grimeren & Ensceneren, Acteurs Communicatief Tegenspel en Acteurs Risicovolle Inzetten, bieden wij onder anderen anderstaligen, dove personen, amputees of specialisten die bijvoorbeeld getraind zijn als Tango. Tevens zijn onze Acteurs Communicatief Tegenspel (ACT) inzetbaar voor ondersteunende rollen als brandweer, EHBO’er of politieagent.

Op basis van de gestelde oefendoelen, leveren wij draaiboeken, waarin de rol van de AFV’ers, het scenario en protocollen beschreven staan. Daarnaast verzorgt 2-Rescue ook de oefenstaf, waarnemers, een scenario én de evaluatie. Zo zorgen we samen voor een goed verloop tijdens incidenten in de toekomst!

Jouw training aankleden met realistische oefenobjecten en speciale trainingspanden?

Liever direct aan de slag?

Meld je aan