IBGS-oefeningen

Incidentbestrijding gevaarlijke stoffen (IBGS) is één van de vier kerntaken van de brandweer. Het bestrijden, stabiliseren en opruimen van gevaarlijke stoffen wordt vaak in samenwerking gedaan met andere disciplines, bedrijven en gemeenten. Hoe werk je samen met andere partners en hoe ga je het veiligst en meest efficiënt te werk? Daarvoor bieden wij je een training waarin je leert om nóg verder te kijken, op een zo veilig mogelijke manier.

Hier komen onze Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV) aan bod. Zij zullen het juiste tegenspel bieden en reageren op het handelen van de hulpverlener, om zo het beste rendement uit de training te halen. Tevens zijn onze Acteurs Communicatief Tegenspel (ACT) in te zetten voor de rol van ketenpartner. Denk bijvoorbeeld aan politie, ambulance, veiligheidskundige of OvD BZ. Dat maakt  trainen met ons een totaalervaring!

Meer weten over onze werkwijze?

Liever direct aan de slag?

Meld je aan