http://Acteurs%20Fysieke%20Veiligheid%20van%202-Rescue%20bij%20een%20ME-training

ME trainingen

Relschoppers aarzelen niet meer om agenten te bekogelen met stenen, stokken of vuurwerk. Ook neemt ander geweld tegenover politie steeds meer toe. Een ME-dienst draaien is dan ook niet zonder gevaar. Juist daarom is het zo belangrijk om met een goed gevulde rugzak het werkveld in te gaan, zodat je beheerst en ervaren aan de slag kan. Wij bieden trainingen die ongelofelijk dicht bij de realiteit komen, maar wél in een veilige leeromgeving.

Hiervoor bieden onze Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV) de uitkomst. Naast Acteurs Grimeren & Ensceneren, Acteurs Communicatief Tegenspel en Acteurs Risicovolle Inzetten, bieden wij ook pakwerkers aan. Tevens hebben we specialisten in huis die bijvoorbeeld hun certificaat Pyrotechniek of Werken Op Hoogte hebben behaald en acteurs die veilig gecontroleerd in brand kunnen vliegen.

Op basis van de gestelde oefendoelen, leveren wij draaiboeken. Hierin staat de rol van de AFV’ers, het scenario en protocollen beschreven. Ook verzorgt 2-Rescue de oefenstaf, waarnemers, veiligheidsfunctionarissen, EHBO’ers én de evaluatie. Zo zorgen we samen voor een veiliger Nederland!

Meer weten over onze werkwijze?

Liever direct aan de slag?

Meld je aan