THV-oefeningen

Twee auto’s en een vrachtwagen zijn tegen elkaar aangebotst op de snelweg. De vrachtwagen vervoert een gevaarlijke stof en in de auto’s zitten slachtoffers die er zonder hulp niet uit kunnen komen. In een split second wordt er beslist waar je als eerst op afgaat en hoe je samen het incident gaat bestrijden. Tijdens onze THV-oefeningen leer je snelle beslissingen te maken, creatief te zijn in onverwachte situaties en je kennis in te zetten op de momenten waar dit het hardst nodig is. Wij bieden je een training waarin je verrast, geprikkeld en uitgedaagd wordt!

Hierbij krijg je te maken met onze Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV). Op basis van de gestelde oefendoelen, leveren wij draaiboeken. Hierin staat de rol van de AFV’ers, het scenario en protocollen beschreven. Ook beschikken al onze acteurs over verborgen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en vullen vóór de training hun Last Minute Risico Analyse (LMRA) in, om zo hun eigen veiligheid te waarborgen. Zo trainen we altijd op een realistische, maar veilige manier!

Meer weten over onze werkwijze?

Liever direct aan de slag?

Meld je aan