Communicatieve trainingen

Met sommige trainingen wil je nét even een stapje verder gaan. Je wilt bijvoorbeeld je bevelvoerders of OvD’s uitdagen om rustig na te blijven denken in verrassende situaties, of om onder druk de juiste beslissingen te maken. Kortom, hoe wordt er omgegaan met externe factoren die de druk verhogen? 

Hier bieden onze Acteurs Communicatief Tegenspel (ACT) dé oplossing. Zij zijn niet alleen inzetbaar als lastige omstander, BHV’er of eigenaar van een louche pand, maar zijn ook getraind om de rol van ketenpartner op zich te nemen. Denk daarbij aan politie, ambulance, veiligheidskundige of OvD BZ. Onze acteurs zijn uitgebreid getraind en zijn dan ook op de hoogte van de verschillende protocollen die nodig zijn om hun rol meesterlijk uit te voeren. Bijvoorbeeld tijdens een CoPI training.

Op basis van de gestelde oefendoelen, leveren wij draaiboeken, waarin de rol van de ACT’s, het scenario en protocollen beschreven staan. Ook verzorgt 2-Rescue de oefenstaf, waarnemers, enscenering én de evaluatie. Samen maken we een niet alleen een training op maat, maar ook een ervaring voor het leven!

Jouw training aankleden met realistische oefenobjecten en speciale trainingspanden?

Liever direct aan de slag?

Meld je aan