Stelselmatige Observatie

Je bent een verdachte persoon al een tijdje op het spoor. Maar voordat je deze verdachte aan kunt houden moet je natuurlijk wel genoeg bewijs verzamelen. En wat als je een inval doet, maar daarbij lijkt alles keurig netjes te zijn opgeruimd? Dan ben je blij als je weet op welke details je moet letten. In samenwerking met het team integrale beroepsvaardigheidstrainingen van de politie hebben wij deze dienst ontwikkeld. Speciaal voor de ondersteuning van de trainingen van AE, AT, VE en OG.

Gedurende onze trainingen ‘Stelselmatige Observatie’ zetten wij een speciale Acteur Fysieke Veiligheid (AFV) in. Deze zal gedurende een periode van één of zelfs meerdere dagen verschillende ontmoetingen hebben. Of het nu gaat om een overdracht van verboden middelen, illegale handel of zware criminaliteit, onze AFV’ers staan jouw oefendoelen bij. Tijdens de observatie verplaatsen zij zich door de binnenstad, of zelfs over een festivalterrein. Ze kunnen aangehouden worden op straat óf misschien vindt er wel een inval plaats op één van onze realistische oefenlocaties door heel Nederland. Wij kunnen hierbij allerlei verschillende voertuigen inzetten, op basis van jouw oefendoelen.

Om jou compleet te ontzorgen, leveren wij de draaiboeken aan. Hierin staat de rol van de AFV’ers, het scenario en protocollen beschreven. Maar wij gaan nog verder dan dat: 2-Rescue verzorgt ook oefenstaf, waarnemers, een scenario én de evaluatie. Zo vormen we samen een training die écht aansluit op de behoeften van jouw team.

Is er extra specialistische kennis benodigd voor jouw training? Wij hebben jouw expert in huis.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan