http://De%20limousine%20uit%20de%20oefenobjectenmakelaardij%20van%202-Rescue,%20bij%20de%20training%20Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Voor je het weet is het moment daar: je ontvangt jouw diploma (persoons)beveiliger. Hét bewijs dat je de wet kent en de regels begrijpt. Als gerenommeerd beveiligingsbedrijf heb jij een fantastisch team van beveiligers. Alle papieren zijn in orde en je team weet precies wat ze moeten en mogen doen. Of juist niet. Wat jou anders maakt? Jouw team zit niet alleen maar in de schoolbanken. Jouw team toetst zijn skills in de praktijk en tilt zijn kwaliteiten naar een steeds hoger niveau.

Onze praktijktrainingen Persoonsbeveiliging beginnen met het vaststellen van jouw oefendoelen en het basisuitgangspunt van de training. Daarna ontvangen alle deelnemers een casus. Deze casus beschrijft wat voor persoon er beveiligd dient te worden en welke dreiging er op deze persoon van toepassing is. Dit kan variëren van een ontvoeringsdreiging of liquidatie, tot een roofoverval of het op afstand houden van journalisten en groupies. Op basis van deze casus maken de cursisten een plan van aanpak. En dan, op de afgesproken datum, start de opdracht…

Op basis van de gestelde oefendoelen, zetten wij de uitdagende opdracht(en) klaar. In deze basistraining zijn dit maar korte opdrachten. Denk hierbij aan: 

  • Het vervoeren van het subject van punt A naar B;
  • Het verkennen en beveiligen van een bezoek van het subject aan een restaurant;
  • Het verkennen en beveiligen van een optreden van het subject;
  • Het beveiligen van de omgeving en woning van het subject, voor een bepaalde tijd.

Bij de verdiepende training ontvangt de groep cursisten een opdracht van meerdere dagen. Hét moment om het samenwerken van je team te toetsen. Cursisten worden twee dagen lang ingezet op verschillende onderdelen. Elk onderdeel toetst daarbij nieuwe oefendoelen. Een belangrijk onderdeel van deze verdiepende training is de onderlinge overdracht. Hierbij wordt van de cursisten gevraagd om een verslag te brengen van gedetecteerd afwijkend gedrag en andere verdachte zaken. Bij een incorrecte overdracht spelen onze Acteurs Fysieke Veiligheid (AFV) hier direct op in.

Wij leveren niet alleen het te beveiligen subject, maar ook het object waarin deze verblijft gedurende de training. En daar houdt het niet op: wij regelen ook alle activiteiten die het subject gedurende de dag uitvoert. We zorgen daarbij voor een passende dreiging, op basis van jouw oefendoelen. Van subtiele signalen, tot opdringerige fans. Zelfs journalisten die met hun telelens klaar liggen in de bosjes! 

Na afloop van de training wordt de casus besproken. Hierbij ontvangen de cursisten uitgebreid feedback op alle facetten van hun handelen. Vervolgens krijgen ze handvatten mee om hun volgende klus met twee handen aan te kunnen pakken. Zo starten ze hun volgende klus goed getraind en volledig scherp.

Is er extra specialistische kennis benodigd voor jouw training? Wij hebben jouw expert in huis.

Liever direct aan de slag?

Meld je aan